Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min skyddsängel

min skyddsängel-
vem är ,min skyddsängel-
var med hunden ut.
jag ramlade framåt.
nerför en backe,
slog i knäna.
i håret snö kläderna snö
tur att jag kom upp.
det var inte hundens fel-
hon skulle nosa i kanten
jag fastnade med fötterna .
i en masa pinnar.
som låg gömda under snön.
varför alt händer mig i livet-
det måste finnas en skyddsängel.
undrar vem som vaktar över mig.
minna kära alt som hänt .
minna tankar nu av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-20 14:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, de där skyddsänglarna har visst mycket att göra nuförtiden.
2022-02-20

  lodjuret/seglare VIP
Ser ut som blad rivna ur en dagbok, önskar själv jag kunde skriva en, istället blir det sagor för stora och små, båd de som kan krypa, stå eller sitta som gå...
2022-02-20

  alicja lappalainen VIP
de tar kafferast alltid när man behöver dem.
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP