Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ska de tas...

Säger folk att det
går ej... Det gäller dem då!
Inte dej och mej...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-21 08:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är väl talaren som kan hålla tand för tunga, likt det är var sångares lust att sjunga, kanske bör en skapare hålla still sin hand, där ses verk bli arbete till ibland, där kan även nog ropen som runga...
2022-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Den positive hittar lösningar sin den negative inte förmår.
2022-02-21

  ULJO
Som min gamla farfar alltid sa.
"allting grå sa skomakaren och åt välling med sylen"
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt