Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte

I mörkret

Låt tårarna torkas

Känn

Ditt värde

Det gör ont ibland

Alla känner

Någon gång det   i livet

Tårarna 

Ger hopp

Gå vidare

Starkare

Lättnad inom

svaghetens rum

Dagarna blir

Längre ljusare

Gråt inte 

Glädjen tar över

Gör din dag fin




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-21 18:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande!
2022-02-22

  alicja lappalainen VIP
uppmuntrande ord som alla behöver
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP