Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på vad som händer just nu...


Jag ber...

 

Att inte få leva ifred

Att inte få ha åsikter

Att inte få säga sitt ord

Att ständigt gå och vara rädd

Att ständigt vara hungrig

Att ständigt få gå och titta sig bakom axeln

Att inte kunna skydda de man älskar

Att se de du älskar dö i dina armar

Att inte veta vad som väntar

Att inte veta om man lever i morgon

Det är så många lever redan nu

Och det är så många kommer att leva nu snart

Och om jag är rädd för vad komma skall

Hur rädda ska inte dom vara

Och jag ber...ja det ordet använder jag

Att ett under ska ske

För det känns som om det behövs ett NU




Fri vers av Anna Nyman
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-24 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman