Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odessa


En våldtäkt på Ukraina
är en våldtäkt på världen
en förbrytelse mot mig
personligen





Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-24 10:19



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Varför bryr sig inte medlemmar på poeter.se om detta Krig!? Ni tror det är över. Det har bara börjat. Det blir värre för var dag. Varför säger ni ingenting!? Det är ofattbart.
2022-11-15

  Gunnar Hilén VIP
Tack Annie ! Så är det.
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP