Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar det hjälpte om min lampa lyste inatt

När jag släcker lampan ikväll
Är mina lakan varma
Jag vill inte dö
Grät flickan
I det skumma ljuset i skyddsrummet

När jag kramar kudden inatt
Landar granater
I sovrum

När jag dukar frukost
Ligger oskyldiga
Spillda liv
Över asfalt och jord

Män mot män
Som inte vet
Varför
Dom skjuter
Varandra

Varför riktar
Ingen
Geväret
Mot den
Riktiga ondskan

Är jag i en dröm
I en tidsmaskin
Nej
Bara i en värld
Där vi som enda ras
Kan utföra ondska

Önskar det hjälpte
Om min lampa
Lyste inatt




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-25 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP