Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet du då?

-Hej hur mår du?
-Jag mår för jävligt
men annars är det
bra, hur mår du själv?
-Jag vet inte hur jag mår.
-Vad vet du då?
-Att det är 1972 och att
jag inte hör hemma någonstans,
varken politiskt, socialt, psykiskt,
sexuellt eller på Hylands hörna.
-Men du hör alltid hemma i mitt hjärta.
-Är det något bra på TV ikväll?
-Vad angår det oss?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-02-26 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP