Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renewal 2202: 1984, where we were last happy? in Årsta


Eskaton (den Yttersta Dagen)

FRAMTIDEN

Coke och Pepsi
har slagit sig
blodigt
och lämnat slagfältet
för evigt

nästa etapp
7 up

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-26 11:17



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Jag jobbade i en affär,
Då kom en gammal man,
En kroniker från psykiatrin.
Han läste från en skrynklig lapp
och frågade efter Sleven upp

2022-02-26

  Göran Gustafsson VIP
"And when he had opened the seventh seal, there was silence in heaven".
2022-02-26
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP