Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAMMA DET BRINNER PÅ HELA NEDERVÅNINGEN!!!

-MAMMA MAMMA DET BRINNER PÅ HELA NEDERVÅNINGEN!!! VI MÅSTE HOPPA UT!!!
-Lugn bara lugn min son det är ingen fara, host host... vad du överdriver, kom så går vi och lägger oss, host host... du måste lära dig att alltid tänka positivt och att vara optimist och tror du verkligen att Gud skulle låta någonting hemskt hända oss, host host host... kom så går vi och lägger oss och ber aftonbönen.
-Ja snälla, host host host, allra bästa finaste mamma du har alltid rätt, förlåt mig, host host.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-02-27 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP