Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungen som hade ångest

-Mamma mamma jag har
en sån väldans ångest.
-Nej du mår bara bra, i den
här familjen så mår alla bra.
-Men mamma jag HAR ångest.
- Nej min lilla vän det måste
du ha fått om bakfoten, för
vi har BESTÄMT att vi alla
ska vara starka och glada!
-Då cyklar jag ned till BUP
själv då med min ångest.
-Du cyklar ingenstans med
din påhittade ångest och nu
så måste jag straffa dig, så
det blir mörka kalla skrubben
i källaren tre dygn på vatten
och bröd så får vi se vad du
säger sen när pappa får veta.
-Mamma mamma jag HAR
INTE ångest, jag bara skojade.
-Ska du klara dig i det stenhårda
samhället så måste du vara stark
och lära dig att manipulera folk
samt aldrig visa svaghet och rädsla,
för annars kommer du att gå under.
-OK älskade mamma jag vet att du
alltid har rätt i din fantastiska styrka!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-02-27 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP