Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGS SYND

TRE SYNDER.

i dig fanns min lycka
Virtus, virtus
såg jag det ej vart jag blind

Förblindad av åtrå.

tredje ordets synd
trots ålder och vishet
för den jag mig värjer


Förknippat med lust var
ungdomens lycka, svårt
att skilja ett klappande hjärtas
längtan, till fysisk förening.

sju är orden jag måste kunna
för att min salighet rädda

© Bosse 28 februari 2022.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-02-28 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten