Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.libertateapentrufemei.ro/vedete/ies-la-iveala-detalii-socante-despre-parintii-lui-putin-tatal-avea-un-comportament-deviant-i-a-scos-un-ochi-celei-care-avea-sa-i-devina-sotie-281277?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery


Putin har ätit flugsvamp här är beviset.

 

Profilul psihologic al lui Putin „arat? narcisismul malign, psihopatic, degenerativ“. Ce spune celebrul psihiatru Gabriel Diaconu despre r?d?cinile comportamentale ale liderului de la Kremlin | Vedete | Libertatea pentru femei.

 (22 februari kl. 18:55  )

Enligt mirror.co.uk sa Lord Owen också att anabola steroider kan öka en persons aggression. Många försöker förklara den ryske presidentens attityd och grymhet och förre utrikesministern Lord David Owen kommer med en egen förklaring. Hon säger att anledningen till att Vladimir Putin har blivit mer aggressiv på sistone är användningen av steroider. Lord Owen sa till Times Radio: "Titta på hans ansikte, se hur han har förändrats - nu har han ett ovalt ansikte. Folk som sa, åh, det är plastikkirurgi eller botox, det tror jag inte alls. Antingen är det på anabola steroider som används för att bygga muskelmassa, eller så är det på kortikosteroider (hormonersättningsterapi). Om du tar dessa mediciner ser du ut så här. De minskar din immunitet och gör dig mer sårbar för Covid."




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2022-02-28 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP