Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesin är ömhet

 

Poesin!

Är,

 

Ömhet

Längtan

 

Lidande

Sorg

 

Hat

Kärlek

 

Grå

Svart

 

Vilt

Vilsenhet

 

Tomhet

Ensamhet

 

Knark

Sprit

 

Gapande ögon

Heta känslor

 

Dimma

Rädsla

 

Krig

Flash back

 

Agg

Agg och agg

 

Flykt

Skydd

 

Oro

Kollaps

 

Mörkret

Sökande

 

Poesin!

Är

 

Kamp

Talar ur de spruckna själarna ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-03-02 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP