Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härskarens öde

Sakta mals friheten ner
under larvfötter av krossade lik
till ljudet av raketer och bomber

En stad i ruiner att härska över
med människors ständigt
hatfyllda blickar i nacken




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-02 10:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så visar sig Sovjet kommunismens
Ohyggliga psykopat-ansikte
återigen. Färdig för den
sista striden? Må hans
eget folk ha modet
Avsätta honom
För alla andras
Säkerhets
bästa!

2022-03-04

  Respons VIP
Högmod går före fall (får man hoppas).
2022-03-03

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Härskaren hoppas väl att folk ska glömma. Men den som förlorat sina nära och kära glömmer inte.
2022-03-02

  Öknens Ros VIP
Krig föder hat.
2022-03-02

  ULJO
Detta jävla krig.
2022-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra sammanfattning, mycket bra.
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP