Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den barmhärtiga natten

det finns ett skonsamt
dunkel

som döljer
dagens fulhet

som lovar
att det vackra
kommer att återvända
igen

den milda natten
håller din hand

och viskar stilla
en gammal sång

som du trodde
du glömt




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-03-02 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP