Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vansinnet

vi var påklädda djur

som kommit ut ur röken

för att lyssna på vansinnet

från andra våningen

vi höll sorgen inhägnad

och satte munkorg

över dina huggtänder

men det löste aldrig problemet

med att soluppgången

gick baklänges

mot framtiden

och tog det förflutna med sig




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-08 20:40



Bookmark and Share


  Marvvel
Finn text som säger något om att vara människa.
2023-09-09

  Vindsvala VIP
Med förutbestämda utgångspunkter får man inte en klar bild över skeendet, som jag tolkar det.
Intressant text!
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP