Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sköld

just innan jag blev levande

gick solen upp

dold av dimma

en hemlig vindpust svepte

över jorden

och ensamheten blev

en sköld

mot allt




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-20 21:29



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Ensamheten - en sköld.
Ensamhet kan faktiskt skydda mot mycket som annars kunde skada.
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP