Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet Putin om kärlek?

 

Det är de till själ och ande
små människorna som har
desperata behov av att blåsa
upp sig och visa musklerna.
Den inre fattigdomen måste
till varje pris kompenseras
med yttre rikedomar och
erövringar i en maktfullkomlig
show inför en chockad omvärld.
Lägg där till oerhört mycket hat
och aggressioner som bara måste
riktas utåt och få explodera så
har man ett krig som det vi förfäras
över nu och som vi inte kan göra ett
skit för att få stopp på, och så rädslan
för vad galningen Vladimir ska hitta
på här näst. I det här läget måste vi
hålla ihop som nation och stötta
varandra. Jag brukar sällan bli rädd
men när jag såg rapport förut så högg
det till i bröstet. Det gäller att inte vara
rädd för att vara rädd, men det är ju
lätt för mig att säga. Kärlek är nog
den allra bästa medicinen i detta läge
och en helig vrede som rensar luften.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-03 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP