Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REPETERAT ÅTERBRUKAT TANKEFNAS

VALANS SPÅDOM

ARMAGEDDON

Ursinnigt skriker solen
ut sin vrede över jorden.
___
allvarsamt ler den
gråtande skogen
med sina nya blad
bland grönskande träd

frihet från våld
mot det levande gröna
frihet från våld
bland dammiga hus

sorgsna människor
går i döende skog
med knutna händer
-------
Allvaret skriker som en vredgad sol
livslusten dör med tankens dekadans.

© Bosse 4 februari 2022.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-04 07:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en lyrikens Molotov
-cocktail på Ondskans
Mördande iskyla. ..!!
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten