Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jim min son din död

i morgon fyller du år.
din farmor fyller år.
du och jag pratade .
kvällen före.
sen låg du där med alla sladdar,
o maskiner vid liv.
din döda blick sista jag såg av dig.
när jag gick ut från sjukhuset,'
mina barn stannade hos dig.
jag åkte hem hade feber.
dina syskon din sambo var där
lilla emma fick sova på din mage.
när du somnade in.
du somnade in på natten.
kan höra ännu hur emma skrek.
dom dödar dom dödar min pappa.
när dom stängde av alla maskiner .
din syster har hand om dina två flickor.-
dom vill inte ha kontakt med sin mamma.
ber dom förlåta kanske en dag.
grattis den 5 mars av din mamma.
vi brukar stå vid din grav prata med dig då är du nära kram av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-04 12:44



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Starkt berörande
En tår trillar ned för kinden.
2022-03-09

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Ger dig en tanke ikväll, även om vi inte känner varandra. Ta hand om dig
2022-03-06

  E Nordin VIP
Berörande .
2022-03-06

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2022-03-05

  alicja lappalainen VIP
BÅDA DINA DIKTER TILL MINNET AV
DIN SON VÄCKER STARKA KÄNSLOR.
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP