Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDEN STEKER EN FLAMINGO - IGEN!

 

"Döden steker en flamingo"

En märklig titel på en bok

Nej, tacka vet jag iskall Zingo

Annars löper jag amok

 

LARZ GUSTAFSSON 4/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-03-04 16:33



Bookmark and Share


  Koloristen
"Tropical Hot Dog night" (Beefheart).
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP