Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Biti ruzan, pametan i mlad


KAMP MOT MENINGSLÖSHETEN

 

Susar det månne i säven?

Blåser det månne på månen?

Skulle jag svara på frågor

från den förhatlige fånen

som nyligen föreslagit

att jag bör få psykisk vård?

Här kastas alls inga pärlor

ut till en grymtande gård!

 

Vissa har redan bestämt sig

Då hjälper ej argument

Bättre att spela en skiva

Förslagsvis då City Kent

Känslostorm frampiskar media

Känslostorm blir hysteri

Masspsykos fångar i kedja

den som ej ville bli fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-03-04 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP