Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ av sol omsluten

Betraktar myllan
den mjuka myllan

med fjolårsbruna löv
som ömt solberörs
befriade från snö

vill kura mig där
under Forsythian
krypa tätt tätt intill

känna värmen

hur livet
vaknar åter




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-04 20:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Närhet
till det växande
och det vaknande
inom en själv.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP