Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är tydligen inte bara Kristiania...


EN STAT I STATEN

En stat i staten

med egna lagar:

"Här tycker alla

som VI behagar!"

 

LARZ GUSTAFSSON 5/3 2022

 

(Foto: Anders Sundin)




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-03-05 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP