Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nej, inte Sartre...


ÄCKLET

Jag fortsätter

att gäcka och häckla

Jag fortsätter

att gissla och äckla

 

LARZ GUSTAFSSON 5/3 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2022-03-05 08:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som bäst en isig motström.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP