Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgeflor

Vinden
har stillnat nu
lurar undangömd
nånstans

vita bårder
tecknas svagt
mot himmel så blå

solen glöder där

tyngd
av smärtans
sorgeflor




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-05 15:16



Bookmark and Share


  Susen VIP
En dikt som berör. Sorgsenheten lyser igenom den strålande solen. Fint fångat
2022-03-06

  BenGust VIP
Nånting i saknad.
Melankolisk underton.
2022-03-05

  Kajan VIP
En stillsam bild som fond; och ändå finns en dold tyngd som dominerar. Väcker en sorg.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP