Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AMERICAN PICKERS

När jag ser "American Pickers"

är det gott med macka eller Snickers

Ett fantastiskt favoritprogram

om hur gamla vänner tar sig fram

i en djungel dignande av skrot

och hur dessa vänner tas emot

Faktiskt bland det bästa jag har sett

Jag som t o m sett Joan Jett*

 

LARZ GUSTAFSSON 5/3 2022

 

*Dock icke live




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-03-05 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP