Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sprudlande glada folksjälen

 

Det är en varm kväll i början av juni 1973 och vi strosar hand i hand genom Gamla Stan i Stockholm. Vi är lyckliga och livet leker för vi har förlovat oss. Människorna som vi möter är glada. Sverige är ett välmående land och folksjälen sprudlar. Du har en klase syrener i ditt hår. Livet har bara börjat och på Gröna Lund uppträder Sven-Bertil Taube och vi åker virvelvinden tills vi blir snurriga i huvudet.
Dig ska jag älska i nöd och lust, dig vill jag vörda och respektera och få att skratta och
må bra. I september så stundar vårt bröllop.
Människorna som vi möter är glada. Sverige är ett välmående land och folksjälen sprudlar.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-03-05 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP