Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEGALOMANIACS

Några grips av storhetsvansinne

Tror att de är hippa, coola, inne

och får för sig att jag läser, följer

det som jag blockerar, det jag döljer

Det är så man smickrar sig och jäser

Sminkar bort skavanker och fadäser

Rena rama självbedrägeriet

Faller masken först vid midnattsskriet?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/3 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2022-03-05 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP