Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I BREVET

Vad var det du skrev i brevet?

Drevet

sparkar dig i skrevet!

Säg, är grundproblemet skevhet?

Vad var det du skrev i brevet?

 

Alla oppositionella

måste vara kriminella

Inte fria

Bara fälla

Räfst och rättarting

ska gälla

 

 

Rättar du in dig i lede'

ska du slippa pöbelns vrede

plus en alldeles ny CD

med stå upp av Petra Mede

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2022

https://www.youtube.com/watch?v=8l7yQIfFPtk

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-03-06 14:30



Bookmark and Share


  Koloristen
Drevet är verkligen förhatligt.
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP