Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att folk är upplysta så blir de utfrysta

För att folk är upplysta
så blir de utfrysta.
Vi kan höra korna råma.
Sverige ligger i koma.
Våldet som blommar ut.
Ångesten på en psykakut.
Mer friskt hat och vrede
skulle behövas i detta skede.
Svenskens trygghets svek
i en tomt inbillad kärlek.
För att folk är upplysta
så blir de utfrysta.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-03-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP