Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vinkning

Står se

En skugga

Långt borta

Den blir bara  

Starkare och starkare

Min vän

Ser dig

Lägger värmen

Runt dig

Vinkar tillbaka

Omsorg

Hur har du det

Uppmuntran

Om inte dagen brister

Längtan är där 

Hela tiden

Omfamna 

Ge tillbaka

Det som gick  förlorat




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-07 12:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2022-03-08

  alicja lappalainen VIP
mycket värme finner jag i dessa ord men också en efterklang av vemod
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP