Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhetens lucka

Öppnas då och då

I livet

Hårt brutalt

Kommer över dig

Inga förväntningar

Ger tid 

Stanna upp

I Stressen

Var klar

Här och nu

Falla genom

Sårbarhets luckan

Det gör ont

En smärta svår

Förstå

Pang

Luckan 

Gick igen

Istället

Väntar livet

Med sin skönhet

Du är vacker

Genuin

Stannar där 

Vid din sida

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-07 12:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2022-03-08

  alicja lappalainen VIP
livet som berg-och-dalbana
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP