Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För att travestera Eddie Meduza: "Kom inte hit och snacka krig med mej, era svin!"


JAG STRUNTAR I KRIGET

Jag vägrar att hålla mig ajour

och vältra mig i tjatet

Försök att transformera mig

och du får möta hatet

Ni struntade i mina krig

Nu struntar jag i ert

Vad mig belangar är det här

långt borta, perifert

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2022-03-07 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP

Jag är inte ute efter att bli populär.
Men tack ska du ha!
2022-03-07

  Lasse S
Det där är nog inget du blir populär på men ärligt och modigt skrivet. Lasse S
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP