Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG SAKNAR MIG

Jag saknar mig

Vad är det här?

En ändrad man

En solitär

Och vresighet

på varuhus

Jag skulle vandra

i Ditt ljus!

 

Jag lystrar inte

som jag gjort

Och dagarna

går allt för fort

Jag saknar mig

som den jag var

fast glöd finns under

askan kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-03-08 14:14



Bookmark and Share


  Koloristen
God text och bild.
2022-03-08

  Den skrivande tysta
Det är aldrig för sent att hitta sig själv.
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP