Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅN ETT FÖNSTER PÅ BLÅSÅSEN

Kanske har du suttit

och sett ljusen från stan

Ankunge som inte vet 

att du är en svan

Missade du allt det där

när ingen slängdes ut?

Tänker du att livet

säkert får ett tragiskt slut?

 

Då finns det En som ser dig

som vet allt om dig

Han som skapat dig

är Han som frälste mig

Det är ett löfte, käre vän

och inget hot

Din del är enkel: Bara tro

och ta emot!

 

 

Kanske drömmer du dig bort

till Polynesien

Mikronesien elle Melanesien

Men geografi kan inte

lösa ditt problem

Lösningen finns bortom

alla mänskliga system

 

Allting handlar mycket om

identifikation

Jesus bar din synd på korset

Kom inför Hans tron

och gör anspråk på den räddning

Han berett åt dig

Jag fick möta nåden

och Han säger aldrig nej

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-03-08 14:31



Bookmark and Share


  Koloristen
JA!
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP