Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotat av mig på Länsmuséet, Gävle. Jacques Zadig: "Lady Be Good".


NEJ till NATO!

Ett rungande NEJ till imperialismen

det högsta stadiet av kapitalismen!

Ett rungande NEJ till NATO, som sagt!

Jag VÄGRAR att lyda USA:s makt!

 

NATO är alltid ett redskap för mord

Detta trots alla dess lismande ord

Bläckfisken som Afzelius beskrev

skapar en världsbild förljugen och skev

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2022-03-08 15:22



Bookmark and Share


  Koloristen
Instämmer angående NATO!
2022-03-08

  Thylacine
Håller verkligen med!
NATO ska vi absolut inte gå med i.
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP