Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillning


Man tror man känner någon

ha!




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-09 10:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
många känner inte sig själva vi förändras ju hela tiden med omgivningens hjälp, så det är helt normalt att känna så.
2022-03-10

  Gunwale VIP
En upptäckt på gott eller ont!
Kärnfullt var rätta ordet!
2022-03-09

  Stefan Tho VIP
Kärnfullt!
2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP