Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänslor.

jag fick vårkänslor.
i mars.
i december föddes .'
min minsta son.
han är vuxen nu,
men det höll.
2 år bara men,
vi är kompisar .
ingen kärlek.
den har brunnit ,
ner för länge sen.
jag lever mitt liv.
han sitt liv
man måste vara vänner.
när man har en son i hopp-
nu är det slut på mina vårkänslor.
nu är minna barn vuxna .'
av birgitta 9.3.20222




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-03-09 14:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vårkänslor sammankopplade till kärleken

2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP