Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
köpte 4 brandvarnare till nyår trodde det skulle brinna jag trodde att det var hos mig. jag vill inte ha såna varsel vill inget veta,


4 stycken brandvarnare.

jag köpte 4 stycken brandvarnare,
trodde det skulle brinna.
sen den 8 mars.
ringde en kvinna.
från ett försäkrings bolag-
vill ha tag i min minsta son.
det gäller en försäkring.
det hade brunnit hos hans pappa.
sängrökning finns inget kvar.
sen den 27 feb 2022vi visste inget .'
vi visste inte var han var död eller levande.
hittade han på ett sjukhus,
han levar men at t få veta detta av ett försäkrings bolaget,
dom hade ringt från 2 stycken sjukhus.
dom hade rint till min telia.
men jag använder comvik--
tänk vilken miss att dom inte kola på datan
,jag ja döden är så nära min son mår inte bra,
det känns som jag går från mörka tunnlar
till ljusa hela tiden av birgitta9.3-2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-09 14:44



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en realistisk bild av svåra stunder i livet.
2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP