Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ted Nugent har rätt!


TACKA VET JAG KORV OCH KÖTT

Tacka vet jag korv och kött

Veganismen får mig att se rött

På deras tjat är jag så trött

Tacka vet jag korv och kött

 

LARZ GUSTAFSSON 9/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-03-09 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP