Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frälsningen innebär allt detta och mycket mer därtill.


ALLT MAN KAN BEGÄRA

Allt man kan begära

och ännu lite mer

Allt du orkar bära

men mer än ögat ser

Mer än du kan tänka

Mer än du orkar tro

PLUS en himmelsk boning

där du ska bo

 

LARZ GUSTAFSSON 9/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-03-09 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP