Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Birds av Margit Grell


Bomber över byn

Fasor från skyn
töms över byn
gråt och nöd…..
De behöver allt stöd
vi kan hjälpa och ge
till alla de
som råkat ut för detta hel-te.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 12:43



Bookmark and Share


  Respons VIP
En appell väl värd att lyssna till!
2022-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
nolltolerans för bomber

bomber skapar helveten
2022-03-12

  ULJO
Bomber över jordens framtid.
2022-03-10

  AndLou VIP
Absolut så Kobran, gör som mig stöd "Rädda Barnen" eller någon annan liknande organisation! Bra där
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP