Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


VEM BRYR SIG? II

Låt dem kasta bajs på varandra

Jag håller mig för god för det där

och vill inte vara som de andra

fastän jag är kreativ och HÄR

Här är jag på mina egna villkor

Ingen ska diktera det jag gör

Det är det som stör små diktatorer

Men det kan ju inte jag rå för

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2022-03-10 15:49



Bookmark and Share


  Koloristen
"You'll Never Change Me" (Lonnie Allen samt Cramps & Chron Gen)
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP