Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

förevigt och alltid 

ett förgånget ord

som letar sig in i skuggor 

som letar sig in i ljus 

för allt vi har är nu

förgängligt är det

som inte är eller förblir 

men en sak är säker 

vi är alltid det som är

och var tid 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-19 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP