Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[1993]


Saddam Hussein, vem är han??

Saddam är en liten skit,
som inte tycker om sprit.

Man kanske inte tänker,
men det är nog bara hans tänder som blänker.

Han tycker nog att han är ball,
men har når bara upp om han står på pall.

Kanske hans fruar,
inte tycker om när andra står och buar.

Han har väl ganska många fans,
som ibland ställer till med dans.

En fest för hans ära,
en fest för nära och kära.

För i fall han skjuter nån,
så hörs beundrarnas applåderande som ett dån.

Dom tycker att han är fin,
fast han egentligen beter sig som ett svin!




Fri vers av Tinisen
Läst 320 gånger
Publicerad 2004-10-29 17:05



Bookmark and Share


  Ilana
som helst att dra slutsatser om hans gärningar!
han var en diktatur, han var korrumperad, han höll sitt folk i ett järngrepp och tillät inte utveckling, han dödade sitt eget folk och G-d vet vad han mer hittat på.
man behöver inte känna honom personligen för att tycka allt detta.

2004-11-03

  Manal
Jga tycker att det är svårt att tycka något om honom,för om man skävl inte är irakier och vet vad han har gjort.Både gott & ont så är det svårt att dra några slutsatser om honom.
2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen