Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT NÄRMA MIG JESUS

Uttråkad var jag sällan

men oftare nu än förr

Söker jag mig till Källan

öppnas direkt en dörr

till härlighet och mättnad

till glädje, ljus och frid

En obeskrivlig lättnad

långt bortom rum och tid

 

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-03-11 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP