Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas blinda kalla ögon

Mammas blinda kalla ögon.
Jag fryser i själen.
Mammas godtycklighet.
Mitt skrikande kaos.
Mammas likgiltighet.
Jag vill inte leva längre.
Mammas definitiva svek.
Nu börjar min psyksjukdom.
Mamma som vänder sig om
och stänger dörren efter sig.
Jag går in i dimman och min
medvetslöshet är livsfarlig.
Mamma klagar över sina problem.
Jag har blivit lika likgiltig som hon.
Mammas ensamhet framför TV:n.
Jag avskyr och hatar människan.
Mammas murar av tystnad.
Mitt psykotiska sammanbrott.
Mammas blinda kalla ögon.
Mitt obeskrivliga helvete.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP