Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är fri att stänga av: Nyheter, Farmen, Robinson, Glamour och annat skräp.


FRI ATT STÄNGA AV

JAG ÄR FRI ATT STÄNGA AV
JAG ÄR INTE NÅGON SLAV
TAR BARA IN VAD JAG VILL HA
OCH DET SOM FÅR MIG ATT MÅ BRA
JAG LÄMNAR RESTEN UTANFÖR
JAG NONCHALERAR DET SOM STÖR
DET ÄR EN SJÄLVKLAR RÄTTIGHET
ATT NOBBA OCH ATT SÄGA NJET

 

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-03-11 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP