Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modersöga

Sirlig
stiger dagen
fram ur dunklet

Skrider
med sina mjuka
soltassar
över frostiga slätter

Glödande
modersöga möter
vår blick

Värmefamnar
vår själ




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-11 21:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Varmt välkomnande poesi.
2022-04-08

  Monika A Mirsch VIP
Tack Elinor
för glödande värmefamnar
- i natten
känns de allra mest!

2022-03-14

  BenGust VIP
Skönt att veta såna glöddagar snart står i tur att uppvakta oss frusna gynnare.

2022-03-12

  Bo Lövhalka
Mjuk och vacker dikt!

2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP